Silverhalsband Tiny Pebbles skogsgrön agat

429 kr

Silverhalsband med kristall av skogsgrön agat

Handgjort silverhalsband med kristall av vacker mörkt skogsgrön agat i kombination med skir silverkedja. Agat finns i en fantastisk palett av färger och nyanser, denna i en vacker mörkt grön nyans som för tankarna till frodiga granskogar. Kedjans design ger möjlighet till variation av tre längdlägen på halsbandet om ca 40,5 - 48cm. Vid det kortaste läget lägger sig kedjans avslutande del som en vacker detalj från nacke ner mot rygg, se bild i bildspelet för exempel.  

Varje halsband skapas för hand, varje kristall varsamt utvald. Kristallerna skiftar naturligt i nyans, form och uttryck. Jag väljer med omsorg ut det halsband som vid beställning skickas hem till dig. 


Tunt silverhalsaband som är fint att bära så som det är för ett stilrent, nätt uttryck. Även fint att kombinera med exempelvis silverhalsband grains of sand eller ett längre halsband som Feathers delight. Eller varför inte kombinera två av dina dina favorit pebbles i olika längd för ett härligt mjukt och levande uttryck? I bildspelet syns exempel på kombinationen av silverhalsband med pebbles i månsten och akvamarin, samt kombinationen Tiny pebbles månsten och silverhalsband Grain of sand. 

Kristallhalsbandet skickas i en vacker smyckeask med ett tillhörande kort  där dikten står skriven på kortets ena sida, och kristallens egenskaper på kortets andra sida. 


Tiny pebbles in my hand,

a glimpse of wishes

awaken my heart


Agat

Agat är en jordande sten som  har en balanserande och stärkande inverkan på våra sinnen, såväl emotionellt som intellektuellt. Den har en lindrande och lugnande inverkan, stimulerar medvetandet och de mentala funktionerna. Agat stärker också självförtroendet och acceptans av det egna jaget. Agaten verkar långsamt och bygger över tid en enastående styrka.

Material

  • Tunn silverkedja 1mm, med pebble i mörkt skogsgrön agat 5x8mm. 
  • Silverkedjan har tre längdlägen; ca 40,5cm, 44cm samt 48 cm. 
  • Mindre individuella variationer kan förekomma då varje halslänk skapas för hand av silverkedja och silvertråd samt att halvädelstenarna skiftar i nyans. 


Vid önskemål om anpassad längd på kedjan inom några cm kan detta oftast ordnas (med något längre leveranstid), kontakta mig i så fall via mail [email protected] alternativt via kontaktformuläret