Silverarmband Tiny pebbles rosenkvarts

Om produkten är slut i lager, kontakta mig gärna via kontaktformuläret eller via e-post: [email protected] så kan jag se hur snabbt jag kan ordna din beställning. 

Handgjort armband med sten i  vacker mjukt ljusrosa rosenkvarts i kombination med tunn silverkedja. Rosenkvarts i mjuka toner från ljusaste rosa till rosa/vit ger ett harmoniskt och lugnt intryck. Kedjans design ger möjlighet till variation av längdlägen mellan ca 16,5 -19,5 cm.  

Tunt silverarmband som är fint att bära så som det är för ett stilrent, nätt uttryck. Även fin att kombinera med exempelvis silverarmband Connected eller Feathers delight soft, eller varför inte kombinera två av dina favorit pebbles för ett härligt mjukt och levande uttryck? I bildspelet syns exempel på kombinationen av  silverarmband pebbles apatit och armband Connected.


Tiny pebbles in my hand,

a glimpse of wishes 

awaken my heart.


Rosenkvarts

Rosenkvarts är en kraftfull emotionell healer som varsamt byter ut negativa energier mot kärleksfulla vibrationer. Den genomstrålar kärlek, öppnar hjärtat, stärker kärleken till dig själv och har samtidigt en lugnande och uppbyggande inverkan. Rosenkvartsen verkar bidragande i att öppna sinnet för skönhet och kärlek på alla plan, och är den mest betydelsefulla kristallen för hjärtat och hjärtchakrat.

Material

  • Tunn silverkedja 1mm diam, med pebble i mjukt ljusrosa rosenkvarts, ca 5x8mm. 
  • Silverkedjan har möjlighet till variation av längdlägen mellan ca 16,5 -19,5cm. 
  • Mindre individuella variationer kan förekomma då varje armband skapas för hand av silverkedja och silvertråd samt att halvädelstenarna skiftar i nyans. 


Vid önskemål om anpassad längd på kedja inom några cm kan detta oftast ordnas (med något längre leveranstid), kontakta mig i så fall via mail [email protected] alternativt via kontaktformuläret.