Silverarmband Tiny pebbles larimar

298 kr

Handgjort armband med sten av  larimar i vacker mjukt ljusturkos nyans, i kombination med tunn silverkedja. De vackra mjukt  skiftande ljust turkosa tonerna för tankarna till havet och skummande vågor som bryter in vid strandkanten. Kedjans design ger möjlighet till variation av längdlägen mellan ca 16,5 -19,5 cm. 

Tunt silverarmband som är fint att bära så som det är eller tillsammans med exempelvis annan pebble eller silverarmband feathers delight soft. I bildspelet syns exempel på kombinationen av silverarmband Tiny pebbles larimar och vit månsten


Tiny pebbles in my hand,

a glimpse of wishes 

awaken my heart.


Larimar

Larimar är jordande och öppnar upp kontakten med naturen och jordgudinnans energier. Den står för kärlek, fred och lugn. Larimar har en harmonisk inverkan, frisätter kreativitet och öppnar upp sinnet då du vill kommunicera från ditt hjärta och din sanning. Larimar är en sten för villkorslös kärlek och lycka. 

Material

  • Tunn 1mm silverkedja med pebbel i mjukt turkos larimar, ca 8x7 mm.
  • Möjlighet att variera längden på armbandet i två lägen mellan ca 16,5cm och 19,5cm.
  • Mindre individuella variationer kan förekomma då varje armlänk skapas för hand, samt att halvädelstenarna skiftar i nyans och form.


Vid önskemål om anpassad längd på kedja inom några cm kan detta oftast ordnas, då med något längre leveranstid. Kontakta mig i så fall via mail: [email protected] alternativt via kontaktformuläret.