Silverarmband Tiny pebbles skogsgrön agat

298 kr

Handgjort armband med sten av agat i vacker djup skogsgrön nyans i kombination med tunn silverkedja. Indian agat finns i en fantastisk palett av färger och nyanser, denna i en vacker djup skogsgrön nyans som för tankarna till frodiga granskogar. Kedjans design ger möjlighet till variation av längdlägen mellan ca 16,5 -19,5 cm.  

Tunt silverarmband som är fint att bära så som det är för ett stilrent, nätt uttryck. Även fin att kombinera med exempelvis silverarmband Connected, eller varför inte kombinera två av dina favorit pebbles för ett härligt mjukt och levande uttryck? I bildspelet syns exempel på kombinationen av silverarmband Tiny pebbles apatit och armband Connected.


Tiny pebbles in my hand,

a glimpse of wishes

awaken my heart


Agat

Agat är en jordande sten som  har en balanserande och stärkande inverkan på våra sinnen, såväl emotionellt som intellektuellt. Den har en lindrande och lugnande inverkan och stimulerar medvetandet och de mentala funktionerna. Agaten stärker också självförtroendet och acceptans av det egna jaget. Agaten verkar långsamt och bygger över tid en enastående styrka.


Material

  • Tunn silverkedja 1mm diam, med pebble i djup skogsgrön agat, ca 5x8mm. 
  • Silverkedjan har möjlighet till variation av längdlägen mellan ca 16,5 -19,5cm. 
  • Mindre individuella variationer kan förekomma då varje armband skapas för hand av silverkedja och silvertråd samt att halvädelstenarna skiftar i nyans. 


Vid önskemål om anpassad längd på kedja inom några cm kan detta oftast ordnas, då med något längre leveranstid, kontakta mig i så fall via mail [email protected] alternativt via kontaktformuläret.