Yogahalsband Silverblad

Om produkten är slut i lager, kontakta mig gärna via kontaktformuläret eller via e-post: [email protected] så kan jag se hur snabbt jag kan ordna din beställning. 

Handgjort yogahalsband i silver

Handgjort yogahalsband i äkta silver med härligt bohemisk känsla. Det handgjorda silverhänget  är format, hamrat och bearbetat för hand, tre blad som leker fritt tillsammans. Varje enskilt hänge med sitt eget unika uttryck. 

Detta exemplar bär ingen text, utan bladen står självständiga och skapar en härligt flowig, lekfull känsla. Perfekt för de dagar då ord känns överflödiga och för dig som helt enkel föredrar smycken utan text.  Funkar lika bra till en snyggare blus som till t-shirt, beroende på hur du vill skapa ditt personliga uttryck. Bär som solitär för ett mer stilrent intryck, eller exempelvis tillsammans med några Tiny pebbles för en mer bohemisk känsla. De yogahalsband jag skapar är alla unika i sitt slag och ett hantverk från grunden. Det silverhalsband du ser på bilden är det du får hem till dig. 

Mina yogasmycken står för den jordande kontakten med din inre styrka & den frigörande känslan i ditt sinne. Ta för dig av livet, starkt & vacker, just så som Du är. 


Material

  • Yogahalsband i äkta silver, 925 silver. 
  • Handgjort silverhänge skapat av 0,9 mm silverplåt, 925 silver. Mått ca 5,8x1,02 cm (mätt på det längsta bladet).
  • Silverkedja 1,2 mm i diameter. Totallängd kedja oknäppt ca 66 cm. Knäppt ca 33 cm.
  • Silverhalsbandets totallängd inkl. silverhänge ca 39 cm (mätt med silverkedjan knäppt. Från nacke ned till underkant på silverhänge).
  • Varje halsband är ett unikt hantverk som skapas för hand.