Yogahalsband Silver Grounded

Om produkten är slut i lager, kontakta mig gärna via kontaktformuläret eller via e-post: [email protected] så kan jag se hur snabbt jag kan ordna din beställning. 

Handgjort yogahalsband i silver, med silverhänge Grounded

Handgjort yogahalsband i äkta silver med mjukt böljande känsla. Det handgjorda silverhänget är skapat av silverplåt och har varsamt bearbetats. Med handens kraft sågats, hamrats, slipats, borstats & formats till ett silverhänge fyllt med kärlek. Varje bokstav stämplas med varsam kraft in i smycket. Texten "Grounded" symboliserar en stilla påminnelse om din inre styrka och ett jordande av sinnet. Du kan välja om du vill bära halsbandet med texten på silverhänget utåt, eller med texten in mot kroppen och den lätt hamrade, mjukt borstade ytan utåt. 

Silverkedjan är gjord av dubbla silverkedjor med den nättaste dimension. Halsbandet totala längd mäter ca 40 cm mätt från nacke till underkant på silverhänget. Ett vackert silversmycke där balansen mellan de skira silverkedjorna och det lätt hamrade silverhänget skapar en harmonisk känsla. Passar väldigt fint att kombinera med ett kortare silverhalsband som exempelvis La Luna grace eller något ur Tiny pebbles. De yogahalsband jag skapar är alla unika i sitt slag, och ett hantverk från grunden. Det halsband du ser på bilden är det du får hem till dig.

Mina yogasmycken står för den jordande kontakten med din inre styrka & den frigörande känslan i ditt sinne. Ta för dig av livet, stark & vacker, just så som Du är. 


Love, light

and

Lust for life


Material

  • Yogahalsband i äkta silver, 925 silver. 
  • Handgjort silverhänge med texten "Grounded". Skapat av 1 mm silverplåt, 925 silver. Mått ca 3x2 cm.
  • Kedjan skapad av skir silverkedja i dubbla lager. Totallängd kedja oknäppt: ca 73cm. Knäppt ca 36 cm.
  • silverhalsbandet totala längt inkl. silverhänge: ca 40 cm (mätt med silverkedjan knäppt, från nacke till underkant på silverhänge).
  • Varje halsband är ett unikt hantverk som skapas för hand.