Yogahalsband Silver Flow in spirit

Om produkten är slut i lager, kontakta mig gärna via kontaktformuläret eller via e-post: [email protected] så kan jag se hur snabbt jag kan ordna din beställning. 

Handgjort yogahalsband i silver, runt silverhänge

Handgjort yogahalsband i äkta silver med mjukt böljande känsla. Det handgjorda silverhänget är skapat ur silverplåt och har varsamt bearbetats för hand. Med handens kraft sågats, slipats, formats & mjukt borstats till ett silverhänge fyllt med kärlek. Varje bokstav stämplas med varsam kraft in i smycket. Texten "Flow in spirit" symboliserar en stilla påminnelse om sinnets och tankens frigörelse och oändliga kraft. Du kan välja om du vill bära halsbandet med texten på silverhänget utåt eller med texten in mot kroppen och den vackert släta, mjukt borstade ytan utåt. 

silverkedjan är gjord av två skira silverkedjor med den nättaste dimension, Halsbandets totala längd mäter ca 39 cm mätt från nacke till underkant på silverhänget. Ett vackert silversmycke där balansen mellan de skira silverkedjorna och det mjukt borstade silverhänget skapar en harmonisk känsla. Passar väldigt fint att kombinera med ett kortare silverhalsband som La Luna Grace eller Grain of sand

De yogahalsband jag skapar är alla unika i sitt slag, och ett hantverk från grunden. Mina yogasmycken står för den jordande kontakten med din inre styrka & den frigörande känslan i ditt sinne. Ta för dig av livet, stark & vacker, just så som Du är. 


Love, light

and

Lust for life


Material

  • Yogahalsband i äkta 925 silver.
  • Handgjort silverhänge med texten "Flow in spirit". Skapat av 1 mm silverplåt, 925 silver. Diameter ca 22 mm.
  • Kedja skapad av skir silverkedja i dubbla lager. Totallängd kedja oknäppt: ca 74 cm. Mätt knäppt ca 37 cm.
  • Silverhalsbandets totala längd inkl. silverhänge: ca 39 cm (mätt med silverkedjan knäppt, från nacke till underkant på silverhänge).
  • Varje halsband är ett unikt hantverk som skapas för hand.