Mala halsband Spirit Flow mörk sandelträ

Om produkten är slut i lager, kontakta mig gärna via kontaktformuläret eller via e-post: [email protected] så kan jag se hur snabbt jag kan ordna din beställning. 

Handknutet mala halsband mörk sandelträ & handgjorda silverblad

Handknutet mala halsband med härliga pärlor av mörk sandelträ i mjukt djupt brun/röda nyanser, skapar en lugn och harmonisk känsla. Kompletteras med lintråd i vacker kakaobrun nyans. 

Till de malas jag knyter använder jag svensk lintråd som jag först bereder med bivax för följsamhet och motståndskraft. Det handgjorda silverhänget är format, hamrat och bearbetat för hand, tre blad som leker fritt tillsammans. Varje enskilt hänge med sitt eget unika uttryck. Ett mindre silverhänge med en pebble av agat i mjukt ljuslila nyans harmonierar vackert med silvret och det mörka sandelträet. Det mindre silverhänget går att knäppa av och flytta om du hellre vill bära halsbandet med texten utåt. De yogahalsband jag skapar är alla unika i sitt slag och ett hantverk från grunden. Jag knyter och formar ett halsband i taget, ett silverhänge i taget. Det halsband du ser på bilden är det du får hem till dig. 

Mina yogasmycken står för den jordande kontakten med din inre styrka & den frigörande känslan i ditt sinne. Ta för dig av livet, stark & vacker, just så som Du är.

Mala halsbandet skickas i vacker smyckeask med tillhörande kort där pärlans egenskaper står beskrivna. En fin travellersbag i eco-bomull ingår också. 


Mörk sandelträ & agat

Det mörka sandelträet med dess varma mjuka nyanser har en mjuk, harmonisk känsla.

Agat:  En jordande sten som har en balanserande & stärkande inverkan. Stärker självförtroendet & bygger över tid en enastående styrka.


Material

  • Mala halsband med 108 st. 6mm pärlor av mörk och ljus sandelträ.
  • Knutet med svensk lintråd.
  • Handgjort silverhänge med texten "Spirit Flow". Skapat av 0,9mm silverplåt, 925 silver. Mått ca 5x1 cm. (mätt på det största silverbladet).
  • Avtagbart mindre silverhänge med liten pebble av agat. 
  • Totallängd på malahalsband ca 49 cm (mätt från nacke ned till underkant på silverhänge).
  • Detaljer i 925 silver.
  • Varje halsband är ett unikt hantverk som knyts och skapas för hand.