Mala halsband Spirit Flow grön jaspis

Om produkten är slut i lager, kontakta mig gärna via kontaktformuläret eller via e-post: [email protected] så kan jag se hur snabbt jag kan ordna din beställning. 

Handknutet mala halsband med grön jaspis & silverblad

Handknutet mala halsband med halvädelsten av grön jaspis. Mjukt gröna nyanser skiftandes från den allra ljusaste dimgröna nyans till mörkare, melerade mellangröna toner. Kompletteras av ljussandelträ och lintråd i ljust olivgrön nyans. 

Till de malas jag knyter använder jag svensk lintråd som jag först bereder med bivax för följsamhet och motståndskraft. Det handgjorda silverhänget, med formen av tre separata blad, bär texten "Spirit Flow", som en stilla påminnelse om sinnets och tankens frigörelse och oändliga kraft. Silverhänget är format, hamrat och bearbetat för hand. Tre blad i olika storlek som leker fritt tillsammans, varje enskilt hänge med sitt eget unika uttryck. Ett mindre silverhänge med en pebble i mjukt vit månsten skapar extra magi, och går att knäppa av och flytta om du hellre vill bära halsbandet med texten utåt. De yogahalsband jag skapar är alla unika i sitt slag, och ett hantverk från grunden. Jag knyter och formar ett halsband i taget, ett silverhänge i taget. Det halsband du ser på bilden är det du får hem till dig.

Mina yogasmycken står för den jordande kontakten med din inre styrka & den frigörande känslan i ditt sinne. Ta för dig av livet, stark & vacker, just så som Du är. 

Mala halsbandet skickas i vacker smyckeask med ett tillhörande kort där stenens egenskaper står beskrivna, en vacker travellersbag i eco-bomull ingår också.

Jaspis

Jaspis har en jordande inverkan på kroppen och sinnets energier. Det är en mycket närande sten som har en stödjande och lugnande inverkan vid stress. Jaspis har en balanserande inverkan och inger mod att möta utmaningar. Den verkar beskyddande och främjar förmågan att möta sig själv på ett ärligt sätt. 

Den gröna jaspisen stimulerar särskilt hjärtchakrat. 


Material

  • Mala med 108 st. 6mm pärlor av grön jaspis & ljus sandelträ.
  • Knuten med svenska lintråd. 
  • Handgjort silverhänge med texten "Spirit Flow". Skapat av 0,9mm silverplåt, 925 silver. Mått silverhänge; ca 5x1cm (mätt på det största silverbladet).
  • Avtagbart mindre silverhänge med liten pebble av mjukt vit månsten. 
  • Totallängd på malahalsband: ca 49 cm (mätt från nacke ner till underkant på silverhänge).
  • Detaljer i 925 silver
  • Varje halsband är ett unikt hantverk som knyts och skapas för hand.