Mala halsband Spirit Flow apatit

Om produkten är slut i lager, kontakta mig gärna via kontaktformuläret eller via e-post: [email protected] så kan jag se hur snabbt jag kan ordna din beställning. 

Handknutet mala halsband med apatit & handgjorda silverblad

Handknutet mala halsband med halvädelsten av apatit i förtrollande vackra turkos/blå nyanser. De melerade turkos/blå nyanserna med mjuka stråk mot grönt för tankarna till böljande tropiska hav. Kompletteras med lintråd i härligt ljusturkos nyans. 

Till de malas jag knyter använder jag svensk lintråd som jag först bereder med bivax för följsamhet och motståndskraft. Det handgjorda silverhänget med formen av tre separata blad bär texten "Spirit Flow", som en stilla påminnelse om sinnets och tankens frigörelse och oändliga kraft. Silverhänget är format, hamrat och bearbetat för hand, tre blad i olika storlek som leker fritt tillsammans. Varje enskilt hänge med sitt eget unika uttryck. Ett mindre silverhänge med en pebble av larimar skapar extra magi, och går att knäppa av och flytta om du hellre vill bära halsbandet med texten på silverhänget utåt. De yogahalsband jag skapar är alla unika i sitt slag och ett hantverk från grunden. Jag knyter och formar ett halsband i taget, ett silverhänge i taget. Det halsband du ser på bilden är det du får hem till dig.

Mina yogasmycken står för den jordande kontakten med din inre styrka & den frigörande känslan i ditt sinne. Ta för dig av livet, stark & vacker, just så som Du är. 

Mala halsbandet skickas i vacker smyckeask med ett tillhörande kort där stenens egenskaper står beskrivna. En fin travellersbag i eco-bomull ingår också.


Apatit

Apatit bär naturen av inspiration och motivation. Den vitaliserar energiförråd och ett öppet sinne samt stärker kreativitet och tankeförmåga. Apatit verkar förtydligande och förstärkande av kunskap och sanning, och har samtidigt en lugnande och helande inverkan. Blå apatit är särskilt associerad till andlig vägledning på ett högre plan. 


Material

  • Mala med 108 st. 6mm pärlor av apatit & ljus sandelträ.
  • Knuten med svensk lintråd.
  • Handgjort silverhänge med texten "Spirit Flow". Skapat av 0,9mm silverplåt, 925 silver. Mått ca 5x1 cm. (mätt på det största silverbladet).
  • Avtagbart mindre silverhänge med liten pebble av larimar.
  • Totallängd på malahalsband ca 47,5cm (mätt från nacke ned till underkant på silverhänge).
  • Detaljer i 925 silver.
  • Varje halsband är ett unikt hantverk som knyts och skapas för hand.