Mala halsband Silverblad ljus agat

Om produkten är slut i lager, kontakta mig gärna via kontaktformuläret eller via e-post: [email protected] så kan jag se hur snabbt jag kan ordna din beställning. 

Handknutet mala halsband med vit agat

Handknutet mala halsband med halvädelsten av ljus agat i vackert ljusa nyanser. Från ljusaste gräddvit till melerade stråk av ljusgrå/vita toner. För tankarna till fluffiga moln en mjuk sommardag och vindens svaga bris. Kompletteras med lintråd i den ljusaste silvergrå nyans. 

Till de malas jag knyter använder jag svensk lintråd som jag först bereder med bivax för följsamhet och motståndskraft. Det handgjorda silverhänget är format, hamrat och bearbetat för hand, tre blad som leker fritt tillsammans. Varje enskilt hänge med sitt eget unika uttryck. Detta exemplar bär ingen text, utan bladen står självständiga och skapar en härligt flowig, lekfull känsla. Perfekt för de dagar då ord känns överflödiga och för dig som helt enkelt föredrar smycken utan text.  Ett mindre silverhänge med en pebble av bergkristall skapar extra magi, och går att knäppa av om du hellre vill bära det bladformade silverhänget som solitär. De yogahalsband jag skapar är alla unika i sitt slag, och ett hantverk från grunden. Jag knyter och formar ett halsband i taget, ett silverhänge i taget. Det halsband du ser på bilden är det du får hem till dig. 

Mina yogasmycken står för den jordande kontakten med din inre styrka & den frigörande känslan i ditt sinne. Ta för dig av livet, stark & vacker, just så som Du är. 

Mala halsbandet skickas i vacker smyckeask med tillhörande kort där stenens sagda egenskaper står beskrivna. En fin trevellersbag i eoc-bomull ingår också. 


Agat

Text på medföljande kort:

Mala halsband ljus agat; Agat är en jordande sten som har en balanserande och stärkande inverkan på våra sinnen, såväl emotionellt som intellektuellt. Stärker självförtroendet & acceptans av det egna jaget. Agaten verkar långsamt , bygger över tid en enastående styrka. Vit agat särskilt förknippad med balans & rofylldhet. 


Material

  • Mala knuten med 108 st. 6mm pärlor av ljus agat & sandelträ.
  • Knuten med svensk lintråd.
  • Handgjort bladformat silverhänge skapat av 0,9 mm silverplåt , 925 silver. Mått: 5,1x1,1 cm (mått på det största silverbladet).
  • Avtagbart mindre silverhänge med liten pebble av bergkristall.
  • Totallängd på malahalsband: ca 53cm (mått från nacke ner till underkant på silverhänge). 
  • Detaljer i 925 silver.
  • Varje halsband är ett unikt hantverk som knyts och skapas för hand.