Mala halsband Grounded ljus sandelträ

1 050 kr

Handknutet mala halsband med ljus sandelträ & kakaobrun lintråd

Handknutet mala halsband med pärlor av härlig ljus sandelträ. Pärlornas varma, mjuka nyanser och dess karaktäristiska doft skapar en harmoniskt känsla. Kompletteras med lintråd i vacker kakaobrun nyans. Till de malas jag knyter använder jag svensk lintråd som jag först bereder med bivax för följsamhet och motståndskraft. Det handgjorda silverhänget har en mjukt böljande form och bär texten "Grounded", som en stilla påminnelse om din inre styrka och ett jordande av sinnet. Silverhänget är bearbetat för hand och mjukt borstat- varje enskilt hänge med sitt eget unika uttryck. Ett mindre silverhänge med en pebble av agat i mjukt ljusgrön nyans skapar extra magi, och går att knäppa av och flytta om du hellre vill bära halsbandet med texten inåt mot kroppen. De yogahalsband jag skapar är alla unika i sitt slag, och ett hantverk från grunden. Jag knyter och formar ett halsband i taget, ett silverhänge i taget. Det halsband du ser på bilden är det du får hem till dig.

Mina yogasmycken står för den jordande kontakten med din inre styrka & den frigörande känslan i ditt sinne. Ta för dig av livet, stark & vacker, just så som du är. 


Love, light

and

Lust for life


Ljus sandelträ och agat

Ljus sandelträ har en svagt kryddig, varm, träig doft som ger en harmonisk och mysig känsla. Sägs främja meditation samt har en avslappnande och lugnande inverkan. Agaten är en jordande halvädelsten som verkar långsamt och bygger över tid en enastående styrka. 


Material

  • Mala med 108 st. 6mm pärlor av ljus och mörk sandelträ.
  • Knuten med svensk lintråd.
  • Handgjort silverhänge med texten "Grounded". Skapat av 1 mm silverplåt, 925 silver. Mått silverhänge; ca 3x2 cm.
  • Avtagbart mindre silverhänge med liten pebble av ljusgrön agat.
  • Totallängd på malahalsband: ca 43 cm (mätt från nacke ner till underkant på silverhänge. 
  • Detaljer i 925 silver.
  • Varje halsband är ett unikt hantverk som knyts och skapas för hand.