Mala halsband Grounded Bambuagat

Om produkten är slut i lager, kontakta mig gärna via kontaktformuläret eller via e-post: [email protected] så kan jag se hur snabbt jag kan ordna din beställning. 

Handknutet mala halsband med bambuagat & silverhänge

Handknutet mala halsband med halvädelsten av bambuagat i härligt jordnära nyanser. Från ljusaste beige/vit till skiftningar i mjukt brun/röd/brungrå. Mjuka varma naturnära toner som kompletteras av lintråd i ljus umbra. 

Till de malas jag knyter använder jag svensk lintråd som jag först bereder med bivax för följsamhet och motståndskraft. Det handgjorda silverhänget har en mjukt böljande känsla och bär texten "Grounded",  som en stilla påminnelse om din inre styrka och ett jordande av sinnet. Silverhängets yta är bearbetad och mjukt borstad - varje enskilt hänge med sitt eget unika uttryck.  Ett mindre silverhänge med en pebble i agat skapar extra magi och går att knäppa av och flytta om du hellre vill bära halsbandet med texten in mot kroppen. De yogahalsband jag skapar är alla unika i sitt slag, och ett hantverk från grunden. Jag knyter och formar ett halsband i taget, ett silverhänge i taget. Det halsband du ser på bilden är det du får hem till dig.

Mina yogasmycken står för den jordande kontakten med din inre styrka & den frigörande känslan i ditt sinne. Ta för dig av livet, stark & vacker, just så som Du är. 

Mala halsbandet skickas i en vacker smyckeask med ett tillhörande kort där stenens egenskaper står beskrivna. En fin travellersbag i eco-bomull ingår också.


Agat

Agat är en jordande sten som har en balanserande och stärkande inverkan på våra sinnen, såväl emotionellt som intellektuellt. Den har en lindrande och lugnande inverkan och stimulerar medvetandet och de mentala funktionerna. Agaten stärker också självförtroendet och acceptans av det egna jaget. Agaten verkar långsamt och bygger över tid en enastående styrka. 


Material

  • Mala halsband med 108 st. 6mm pärlor av bambuagat & ljus sandelträ.
  • Knuten med svensk lintråd.
  • Handgjort silverhänge med texten "Grounded". Skapat av 1mm silverplåt, 925 silver. Mått silverhänge; ca 3x2 cm.
  • Avtagbart mindre silverhänge med liten pebble av agat.
  • Totallängd på malahalsband: ca48,5cm (mätt från nacke ner till underkant på silverhänge).
  • Detaljer i 925 silver.
  • Varje halsband är ett unikt hantverk som knyts och skapas för hand.