Mala halsband Grounded apatit

1 050 kr

Handknutet mala halsband apatit

Handknutet mala halsband med halvädelsten av apatit i förtrollande vackra turkos/blå nyanser. De melerade turkos/blå nyanserna med mjuka stråk mot grön för tankarna till böljande tropiska hav. Kompletteras med lintråd i härligt ljusturkos nyans. Till de malas jag knyter använder jag svensk lintråd som jag först bereder med bivax för följsamhet och motståndskraft. Det handgjorda silverhänget har en mjukt böljande form och bär texten "Grounded", som en stilla påminnelse om din inre styrka och ett jordande av sinnet. Silverhänget är bearbetat, hamrat, format och mjukt borstat- varje enskilt hänge med sitt eget unika uttryck.  Ett mindre silverhänge med en liten pebble av larimar skapar extra magi, och går att knäppa av och flytta om du hellre vill bära halsbandet med texten in mot kroppen. De yogahalsband jag skapar är alla unika i sitt slag och ett hantverk från grunden. Jag knyter och formar ett halsband i taget, ett silverhänge i taget. Det halsband du ser på bilden är det du får hem till dig. 

Mina yogasmycken står för den jordande kontakten med din inre styrka & den frigörande känslan i ditt sinne. Ta för dig av livet, stark & vacker, just så som Du är. 


Love, light

and

Lust for life


Apatit

Apatit bär naturen av inspiration och motivation. Den vitaliserar energiförråd och ett öppet sinne samt stärker kreativitet och tankeförmåga. Apatit verkar förtydligande och förstärkande av kunskap och sanning, har samtidigt en lugnande och helande inverkan. Blå apatit är särskilt associerad till andlig vägledning på ett högre plan. 


Material

  • Mala med 108 st. 6mm pärlor av apatit & ljus sandelträ.
  • Knutet med svensk lintråd. 
  • Handgjort silverhänge med texten "Grounded". Skapat av 1 mm silverplåt, 925 silver. Mått silverhänge: ca 3x2 cm.
  • Avtagbart mindre silverhänge med liten pebble av larimar.
  • Totallängd på malahalsband: ca 45cm (mätt från nacke ner till underkant på silverhänge).
  • Detaljer i 925 silver.
  • Varje halsband är ett unikt hantverk som knyts och skapas för hand.