Mala halsband Grounded Akvamarin

Om produkten är slut i lager, kontakta mig gärna via kontaktformuläret eller via e-post: [email protected] så kan jag se hur snabbt jag kan ordna din beställning. 

Handknutet mala halsband med akvamarin

Handknutet mala halsband med halvädelsten av akvamarin. De vackert ljust blå nyanserna för tankarna till skummande vågor som sköljer in mot strandkanten en varmt sommardag. 

Till de malas jag knyter använder jag svensk lintråd som jag först bereder med bivax för följsamhet och motståndskraft. Det handgjorda silverhänget har en mjukt böljande känsla och bär texten "Grounded", som en stilla påminnelse om din inre styrka och ett jordande av sinnet. Silverhängets yta är hamrad, bearbetad och mjukt borstad - varje enskilt hänge med sitt eget unika uttryck. Ett mindre silverhänge med en pebble i ljus agat skapar extra magi, och går att knäppa av och flytta om du hellre vill bära halsbandet med texten in mot kroppen. De yogahalsband jag skapar är alla unika i sitt slag, och ett hantverk från grunden. Jag knyter och formar ett halsband i taget, ett silverhänge i taget. Det halsband du ser på bilden är det du får hem till dig.

Mina yogasmycken står för den jordande kontakten med din inre styrka & den frigörande känslan i ditt sinne. Ta för dig av livet, stark & vacker, just så som Du är. 

Mala halsbandet skickas i vacker smyckeask med ett tillhörande kort där stenens egenskaper står beskrivna. En fin travellersbag i eco- bomull ingår också. 

Akvamarin

Akvamarin har en lugnande inverkan på sinnet. Med lugnande energier bidrar den till minskad stress och ett harmoniserande samspel med omgivningen. Akvamarin stärker den egna ansvarskänslan och bygger mod. Samtidigt som den stärker förmågan att stå upp för sig själv och minska rädsla, verkar den också bidragande till en ökad känslighet. Akvamarin bjuder in till ett högra spirituellt medvetande, underlättar kontakten mellan den fysiska och den andliga kroppen och lämpar sig därför mycket väl att ha med sig vid meditation. 


Material

  • Mala halsband med 108 st. 6mm pärlor av akvamarin & ljus sandelträ.
  • Knuten med svensk lintråd.
  • Handgjort silverhänge med texten Grounded. Skapat av 1mm silverplåt, 925 silver. Mått silverhänge: ca 3 x 2cm.
  • Avtagbart mindre silverhänge med liten pebble av ljus agat.
  • Totallängd på malahalsband: 50 cm (mätt från nacke till under kant på silverhänge).
  • Detaljer i 925 silver.
  • Varje halsband är ett unikt hantverk som knyts och skapas för hand.