Mala halsband Flow bambuagat

Om produkten är slut i lager, kontakta mig gärna via kontaktformuläret eller via e-post: [email protected] så kan jag se hur snabbt jag kan ordna din beställning. 

Handknutet mala halsband bambuagat

Handknutet mala halsband med halvädelsten av bambuagat i härligt jordnära nyanser. Från ljusaste beige/vit till skiftningar i mjukt brun/röd/grå. Mjuka, varma naturnära toner som kompletteras av lintråd i ljus umbra.

Till de malas jag knyter använder jag svensk lintråd som jag först bereder med bivax för följsamhet och motståndskraft. 


Unika mala halsband

Jag skapar varje silverhänge för hand, bearbetas varsamt från silverplåt till färdig silverberlock. Ett unikt silverhänge till varje unikt mala halsband. Det handgjorda silverhänget har en mjukt böljande känsla och bär texten "Flow", en stilla påminnelse om sinnets och tankens frigörelse och oändliga kraft. Silverhänget är hamrat, bearbetat och mjukt borstat- varje enskilt hänge med sitt eget unika uttryck. Ett mindre silverhänge med en liten pebble i agat skapar extra magi, och går att knäppa loss och flytta om du hellre vill bära halsbandet med texten in mot kroppen. De yogahalsband jag skapar är alla unika i sitt slag och ett hantverk från grunden. Jag knyter och formar ett halsband i taget, ett silverhänge i taget. Det halsband du ser på bilden är det du får hem till dig.

Mina yogasmycken står för den jordande kontakten med ditt inre & den frigörande känslan i ditt sinne. Ta för dig av livet, stark & vacker, just så som Du är. 

Mala halsbandet skickas i vacker smyckeask med tillhörande kort där stenens egenskaper står beskrivna. En fin travellersbag i eco-bomull ingår också. 


Agat

Agat är en jordande sten som har en balanserande och stärkande inverkan på våra sinnen, såväl emotionellt som intellektuellt. Den har en lindrande och lugnande inverkan, stimulerar medvetandet och de mentala funktionerna. Agaten stärker också självförtroendet och acceptans av det egna jaget. Agaten verkar långsamt och bygger över tid en enastående styrka. Material

  • Mala med 108 st. 6mm pärlor av bambuagat & ljus sandelträ.
  • Knutet med svensk lintråd.
  • Handgjort silverhänge med texten "Flow". Skapat av 1 mm silverplåt, 925 silver. Diameter silverhänge: 2,2cm
  • Avtagbart mindre silverhänge med liten pebble av agat.
  • Totallängd på malahalsband: ca 47,5cm (mätt från nacke ner till underkant på silverhänge).
  • Detaljer av 925 silver.
  • Varje halsband är ett unikt hantverk som knyts och skapas för hand.