Halsband bambuagat, sandelträ & lintråd umbra


229 kr

Handknutet halsband Lazy Days bambuagat, sandelträ & lintråd umbra

Handknutet halsband där små pärlor av bambuagat och sandelträ tillsammans med lintråd i vacker nyans av umbra skapar en härlig känsla. Halsbandet är knutet så att fästet skapar ett hänge att bära antingen framåt, utåt (se bildexempel) eller som vacker detalj vid nacke ned mot rygg. Halsbandet är fint att bära som solitär, också väldigt fint att kombinera med andra halsband som exempelvis silverhalsband La Luna Grace (se bildexempel). 

Lazy Days kollektion är återkommande en gång per år under sensommaren, och görs endast i en upplaga. Härliga boho smycken som omfamnar sköna lediga dagar och en mjuk känsla i sinnet. 


Detta halsband finns i två olika utföranden, ett exemplar av varje. Det som skiljer dem åt är mönstret; ett halsband har ett jämnt mönster där pärlorna varvas i jämn ordning på vardera sida om halsbandet och ett halsband har ett mer organiskt mönster där pärlorna varvas i ojämn följd på vardera sida om halsbandet. Se bilder för förtydligande. Båda halsbanden är 46 cm långa, hänge om ca 6,5 cm tillkommer. 

Halsbanden skickas i vacker ljusrosa smyckespåse i eco-bomull.


Material

  • 4 mm pärlor av bambuagat & sandelträ
  • Knutet med svensk lintråd i vacker nyans av umbra.
  • Halsbandet finns i två utföranden, 1 ex av varje. Halsbanden har samma längd, mönsterföljden skiljer.
  • Halsbandens längd är ca 46 cm mätt från nacke till nedre kant på halsband, hängets längs om ca 6,5 cm tillkommer.
  • Handknutet halsband.