Armband sandelträ & bambuagat

Om produkten är slut i lager, kontakta mig gärna via kontaktformuläret eller via e-post: [email protected] så kan jag se hur snabbt jag kan ordna din beställning. 

Handgjort armband Lazy Days sandelträ & bambuagat

Handknutet armband där små pärlor av sandelträ & bambuagat tillsammans med lintråd i vacker mörkt kakaobrun nyans skapar en härlig känsla. Armbandet viras dubbelt varv runt handleden och spänns åt med den lilla träpärlan som håller ihop trådändarna. 

Knutet med svensk lintråd som jag först bearbetar med bivax för extra motståndskraft. Då jag endast använder rena naturmaterial i mina smycken påverkas de särskilt av upprepad kontakt med vatten. Över tid kan lintråden få ett mer fluffigt intryck, och pärlorna av sandelträ kan ljusna något. Jag har själv provat att då olja in lintråd och sandelträpärlor lite och tycker det funkar fint. (se bildexempel på använt samt sedan inoljat armband). Jag använde några droppar jojobaolja, går säkert bra även med annan olja. Jag prissätter även efter detta, och tar absolut inga överpriser. Jag ser dessa armband som härliga armband att bära för en skönt avslappnad känsla och älskar att de är skapade av endast naturmaterial. Fina att bära ett och ett, också superhärliga att kombinera flera tillsammans för en skön boho känsla!


Lazy Days kollektion är återkommande en gång per år under sensommaren och görs endast i en upplaga, ett eller två exemplar av varje modell. Så vänta inte för länge om du hittar en favorit!

Armbanden skickas i en vacker ljusrosa smyckespåse av eco-bomull.


Material

  • 4 mm pärlor av ljus & mörk sandelträ samt bambuagat. 
  • Knutet med svensk lintråd i vacker mörkt kakaobrun nyans.
  • Armbandets längd är, mätt dubbelt från pärlan fäste, ca 18,5 cm. Hela trådens totala längd i utdraget läge: ca 45 cm i omkrets. Armbandet viras sedan dubbelt runt handleden och dras åt. 
  • Handknutet armband.
  • Skickas i vacker ljusrosa smyckespåse av eco-bomull.