Armband bambuagat

Om produkten är slut i lager, kontakta mig gärna via kontaktformuläret eller via e-post: [email protected] så kan jag se hur snabbt jag kan ordna din beställning. 

Handgjort armband Lazy Days bambuagat

Handknutet armband där små pärlor av bambuagat och ljus sandelträ tillsammans med lintråd i vackra mjuka nyanser skapar en härlig känsla. Detta armband finns i två olika utföranden; knutet med lintråd i mörk kakaobrun nyans alternativt med lintråd i mjuk nyans av umbra (se bildexempel). Armbandet viras dubbelt varv runt handleden och spänns åt med den lilla träpärlan som håller ihop trådändarna. 

Då jag endast använder rena naturmaterial i mina smycken påverkas de särskilt av kontakt med vatten. Lintråden har jag förbehandlat med bivax för mer motståndskraft, över tid påverkas den dock av upprepad kontakt med vatten och kan få ett mer fluffigt intryck, och pärlorna av sandelträ kan ljusna något. Jag har själv provat att då olja in lintråd och sandelpärlor lite och tycker det funkar fint. (Se bildexempel på använt armband & sedan inoljat). Jag använde några droppar jojobaolja, fungerar säkert lika bra med annan olja.  Jag prissätter även efter detta, och tar absolut inga överpriser. Jag ser dessa armband som härliga armband att bära för en skönt avslappnad känsla och älskar att de är skapade av endast naturliga material. Fina att bära ett och ett, också superhärliga att bära flera tillsammans för en skön boho känsla!


Lazy Days kollektion är återkommande en gång per år under sensommaren, och görs endast i en upplaga. Detta armband finns i två olika utföranden, två exemplar av varje. Det som skiljer dem åt är lintrådens nyans. Välj mellan härligt mörk kakaobrun nyans eller en ljusare mjuk nyans av umbra, vilken är din favorit?

Armbanden skickas i vacker ljusrosa smyckespåse av eco-bomull. 


Material

  • 4mm pärlor av bambuagat & ljus sandelträ
  • Knutet med svensk lintråd i mörk kakaobrun alt. mjuk umbra nyans.
  • Armbandet finns i två utföranden, två exemplar av varje. 
  • Armbandets längt är, mätt dubbelt från pärlans fäste, ca 18,5 cm. Hela trådens totala längd i utdraget länge: ca 45 cm i omkrets. Armbandet viras dubbelt varv runt handleden och dras åt. 
  • Handknutet armband.
  • Skickas i vacker ljusrosa smyckespåse av eco-bomull