Kristallberlock Lila Agat


69 kr

Handgjord silverberlock med agat i lila nyanser

Vackra små kristaller av agat i lila nyanser. Då agat är en halvädelsten som kan skifta i en mängd olika färger väljer jag här att presentera dem efter färg och nyans. Dessa två små agater skiftar vackert i lila nyanser, en mer jämn i färgen som går mot lila/rött och en med melerad yta vars botten skiftar i ljusaste lila där tunna stråk i djupaste purpur följer som en dekoration över ytan. Se bildspelet för berlockernas unika uttryck.

Berlockerna säljes styckvis. Här kan du välja vilken berlock du vill ha, det är berlockerna du ser på bilderna som vid beställning skickas hem till dig. Du kan välja vilket unikt exemplar du vill ha under "färger".


Kristallberlocken är vacker att bära exempelvis som halsband på en tunn silverkedja eller som dekoration på ett armband. Berlockens lilla karbinhake gör den lätt att flytta och variera efter hur du vill bära den just idag!

Till varje berlock ingår ett kort med kristallens egenskaper samt en fin liten smyckespåse av eco-bomull.


Agat egenskaper

Text på medföljande kort:

Agat jordar och balanserar. Bygger över tid en enastående styrka. 


För en mer utförlig beskrivning av kristallers sagda egenskaper , läs gärna vidare under Kristaller och ädelstenars egenskaper.


Material

  • Liten berlock skapad av tunn silvertråd och liten kristall av agat i lila nyanser.
  • 925 silver i såväl tråd som karbinhake.
  • Storlek på kristall ca 8x10mm
  • Karbinhake i 925 silver, ca 7mm
  • Totallängd på berlock, inkl. karbinhake, ca 24mm
  • Då kristallerna naturligt skiftar i nyans och form har varje berlock sitt eget unika uttryck. Det är berlocken på bilden som vid beställning skickas hem till dig.