Kristallberlock grön agat

Om produkten är slut i lager, kontakta mig gärna via kontaktformuläret eller via e-post: [email protected] så kan jag se hur snabbt jag kan ordna din beställning. 

Handgjord silverberlock med grön agat

Vackra små kristaller av agat i mjukt gröna nyanser. Då agat är en halvädelsten som skiftar i en mängd olika färger väljer jag att presentera dem efter färg och nyans. Dessa två små agater skiftar i härliga gröna nyanser, en med något mer intensiv färg och lite rundare i formen, och en i lite ljusare gröna nyanser och något mer droppformad. Välj i listan under färg vilken av berlockerna du önskar beställa; "Grön, rund" eller "Ljusgrön, droppe". Se bildspelet för detaljbilder på kristallerna. Berlockerna säljes styckvis, det finns ett unikt exemplar av varje så det är berlocken på bilden som vid beställning skickas hem till dig. 

Kristallberlocken är vacker att bära på exempelvis en tunn silverkedja som halsband eller armband, eller varför inte på en vristlänk? Den lilla karbinhaken gör berlocken lätt att flytta och variera efter hur du vill bära den just idag!

Till varje silverberlock ingår ett kort med kristallens egenskaper samt en fin liten smyckespåse av eco-bomull.


Agat egenskaper

Text på medföljande kort:

Agat jordar och balanserar. Bygger över tid en enastående styrka.


För mer utförlig beskrivning av kristallers sagda egenskaper, läs gärna vidare under Kristaller och ädelstenars egenskaper.


Material

  • Liten berlock skapad av tunn silvertråd och liten kristall av agat i gröna nyanser. 
  • 925 silver såväl i tråd som i karbinhake.
  • Karbinhake i 925 silver ca 7mm.
  • Storlek på kristall; grön lite rundare ca 6,5x7mm. Ljusare grön, något droppformad ca 7x9,5mm.
  • Totallängd inkl. karbinhake; grön, rund: ca 19,5mm. Ljusare grön, något droppform: ca 23mm.
  • Då kristallerna naturligt skiftar i nyans och form har varje berlock sitt eget unika uttryck. Det är berlocken på bilden om vid beställning skickas hem till dig.